Nagyon szeretünk gyors vacsorákat összeütni párommal, íme most két nemrég elkészített finomság 🙂
Itt Londonban könnyen hozzáféhetünk olyan húsokhoz, melyek elő vannak készítve a sütéshez, fűszervajjal megtöltve, összekötözve, fűszerekkel összekészítve, csak berakjuk a sütőbe, s nincs is vele más teendő. Némi zöldséggel körítve kész is a gyors, finom vacsora.
Otthon Magyarországon nem készítettem még sosem bárányt, bár szerettem volna. Itt szinte alapétel, rengeteg van belőle a hentesnél és a húspolcokon is jó áron. Választásunk báránylapockára esett, mely a képen láthatóan össze volt készítve már a sütésre.
Sütés után
Nagyon finom lett, a fűszervaj még jobban kiemelte a bárány ízét, istenien puha lett a hús.
Imádjuk a tojást szinte minden formában elkészíteni, mindkettőnk kedvence a tükörtojás. Többnyire reggeliként szoktuk fogyasztani, de néha vacsorára is megkívánjuk. Jelen esetben angol cumberland kolbászt sütöttünk mellé, mely marhahúsból készült. Különleges ízélmény ez a kolbász, s a jó csípős angol Colman’s mustárral még egy szinttel feljebb került az ízlelő listánkon 🙂 Kis gomba, zöldségek, és kész is a fenséges vacsora.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: