Kedvencünk a mediterrán konyha. Ezt már többször említettem itt a blogon. Bizony így van, s nemcsak a frissen elkészült ételeket szeretjük. Néha nagyon jól esik egy hideg vacsora is finom húsokkal, szalámival, sajtokkal, friss kenyérrel, néha kiegészítve más nációjú ételekkel.
A képen pármai sonka, milánói isteni szalámi, és német szalámi van némi rukkolával, kapribogyóval, fügével, szőlővel és koktélparadicsommal. Kiegészíthető mozarellával, egyéb sajtokkal, pástétommal, olívabogyóval, vagy amivel csak szeretnénk. Mi paninivel fogyasztottuk a finomságokat.
Az olívabogyó egyébként szerintem a legfinomabb dolog a világon. Különféle ízesítésekkel csodás élményt nyújtanak. Sokszor nassolom filmnézés közben chips, popcorn helyett csakúgy magában. Kiszedek egy kis tálba, s ez a vacsorám. 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: